Research Project:
Maya Otolizatının (Saccharomyces Cerevisiae) Gökkuşağı Alabalıklarında (Oncorhynchus Mykiss) Yağ Asidi Kompozisyonu Ve Karaciğer Histolojisi Üzerine Etkisi

dc.contributorProf. Dr. M. Sıtkı ARAS Yrd. Doç. Dr. Nejdet GÜLTEPE, Arş. Gör. Ali Eslem KADAK, Arş. Gör. Rahmi Can ÖZDEMİR
dc.contributor.authorSönmez, Adem Yavuz
dc.date.accessioned2024-01-28T21:44:16Z
dc.date.available2024-01-28T21:44:16Z
dc.description.abstractBu projede Alabalık yemlerine 1000mg/kg ve 2000mg/kg oranlarında ilave edilecek olan Maya otolizatının alabalıkların yağ asidi profilleri ve hücre histolojileri üzerine olan etkileri araştırılacaktır. 3 tekerrürlü olarak dizayn edilecek olan denemde su koşulları ve ebatları aynı olan 5x5m’lik kafesler kullanılacaktır. Deneme üç ay sürecek, her 15 günde bir tartım alınacaktır. Deneme bitiminde her guruptan alınan örneklerin proksimet analizleri yapılacak, karaciğer dokularında histolojik inceleme yapılacak ve yağ asidi profillerinde meydana gelen değişimler incelenecektir. Anahtar Kelimeler: Alabalık, Maya Otolizatı
dc.identifierKÜBAP-01/2013-07
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12597/18255
dc.titleMaya Otolizatının (Saccharomyces Cerevisiae) Gökkuşağı Alabalıklarında (Oncorhynchus Mykiss) Yağ Asidi Kompozisyonu Ve Karaciğer Histolojisi Üzerine Etkisi
dspace.entity.typeProject
project.investigatorDoç. Dr. Adem Yavuz SÖNMEZ
project.typeKapsamlı
relation.isPersonOfProject68b5ed2e-b021-4b3b-bf2f-fd584a6f2477
relation.isPersonOfProject.latestForDiscovery68b5ed2e-b021-4b3b-bf2f-fd584a6f2477

Files