Browsing by Author "Kaya Mükerrem"
Now showing 1 - 16 of 16
- Results Per Page
- Sort Options
Item Biogenic Amines Content And Some Qualitative Properties Of Different Pastırma Types(2017) Kaban Güzin; İşçi Gürsel; Hazar Fatma Yağmur; Kaya MükerremItem Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri(2015) Kaban Güzin; Yalınkılıç Barış; Hazar Fatma Yağmur; Kaya MükerremItem Farklı Proses Şartlarında Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri(2014) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu(2020) Kabil Emre; Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler(2016) Hazar Fatma Yağmur; Akdoğan Arda; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem Pastırma Ve Benzeri Ürünlerde Proteolizis(2015) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem Pastırmanın Renk Değerleri Üzerine Transglutaminaz Enziminin Etkisi(2017) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem Physico-Chemical And Sensory Properties Of Sucuk Produced By Using Water Buffalo Meat(2018) Kaya Mükerrem; Şimşek İsmail; Hazar Fatma Yağmur; Kaban GüzinItem Textural Properties Of Pastırma Types With Transglutaminase(2019) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem The Effect Of Low-Sodium Mixtures Of Salts On Microbiological Properties Of Pastırma During Storage(2015) Kaban Güzin; Kaya Mükerrem; Aksu Muhammet İrfan; Yalınkılıç Barış; Hazar Fatma YağmurItem The Effect Of Using Transglutaminase On Free Aminoacid Composition And Volatile Compound Profile Of Pastırma(2019) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem The Effects Of Different Processing Conditions On Biogenic Amine Formation And Some Qualitative Properties İn Pastırma Production(2014) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem The Effects Of Transglutaminase Enzyme On Physico-Chemical, Microbiological, Sensory And Textural Properties Of Pastırma(2018) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem Transglutaminase Enzimi Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Uçucu Bileşikleri(2020) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi(2020) Hazar Fatma Yağmur; Kaban Güzin; Kaya MükerremItem Use Of Hot-Boned Meat İn Emulsified Meat Products(2016) Akköse Ahmet; Hazar Fatma Yağmur; Kaya Mükerrem; Kaban Güzin