Research Project:
Mannanoligosakkaritin Çipura Balığının (Sparus Aurata) Biyokimyasal Parametreleri Üzerine Etkisi

dc.date.accessioned2024-01-28T21:44:19Z
dc.date.available2024-01-28T21:44:19Z
dc.description.abstractFormulasyonuna maya hücresinden elde edilen mannanoligosakkarit ilave edilmiş balık yemi ile çipura balıkları 3 ay boyunca beslenecek ve bu süreç sonunda mannanoligosakkaritin çipura balığının kas ve karaciğer dokularındaki biyokimyasal ve histolojik etkileri incelenecektir. Bu şekilde mannanoligosakkaritin yem katkı maddesi olarak kullanımının yanında fizyolojik olarak etkileri de incelenmiş olacaktır. Anahtar Kelimeler: Çipura, Sparus aurata, mannanoligosakkarit, yem katkı maddesi, besleme biyokimyası
dc.identifierKÜBAP-01/2013-29
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12597/18270
dc.titleMannanoligosakkaritin Çipura Balığının (Sparus Aurata) Biyokimyasal Parametreleri Üzerine Etkisi
dspace.entity.typeProject
project.investigatorDoç. Dr. Nejdet GÜLTEPE
project.typeKapsamlı

Files