Hünernâme II. cilt minyatürlerinde kompozisyon düzeni - Konak, Ruhi (Ankara University Graduate School of Social Sciences, 2014)
Hunername II. cilt minyaturlerinde kompozisyon duzeni
Keywords: Minyatür; Hünernâme; Kompozisyon; Osmanlı; Osmanlı Kültür ve Sanatı; Ottoman Culture and Art