Liderlik Dinamikleri Üzerine Araştırmalar II - Özkanan, Arzu; Mutlu, Mustafa Doruk; Aytekin, Mehmet; Çelebi, Bünyamin; Sak, Haluk; Canbul Yaroğlu, Aslıhan; Çakıroğlu, Nadide; Uzun, Abdullah; Oğuzhan, Yavuz Sezer; Güngör, Berkan; Durgun, Murat; Filizöz, Berrin; et al. (Özgür Yayınları, 2024)
Mevcut kitap liderlik dinamikleri serisinin ikinci eseri olup önceki gibi liderlikle ilişkili farklı bilimsel çalışmalardan oluşmaktadır. Araştırmaların her biri liderlik meselesine daha fazla ışık tutmamıza yardımcı olmaktadır. Bu anlamda farklı üniversitelerden alanında uzman yazarlar liderlikle ilişkili muhtelif kavram ve konularla kitaba değerli katkılar sunmuşlardır.  Kitapta; dijital liderlik, e-liderlik, bilgi yoğun örgütlerde liderlik, kimlik temelli liderlik, kriz liderliği, hizmetkar liderlik, makyavelist liderlik, babacan liderlik ve yeşil lider üzerine birbirinden değerli araştırmalar bulacaksınız.