Girişimcilik Ve Sağlık İlişkisi: Ağız Sağlığı İçin Diş Fırçası Geliştirilmesi Projesi - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Girişimcilik ve bireylerin gelecek dönemlerde yatırım yapma düşüncelerini ortaya koyma anlamında girişimcilik eğiliminin, girişimcinin sağlık durumu ile ilişkili olduğu değerlendirilmektedir. Bu çalışmanın amacı; girişimcilerin sağlık durumu, girişimcilik özellikleri ve girişimcilik eğilimi arasındaki ilişkinin ortaya konmasıdır. Beraberinde sağlık açısından ağız sağlığının önemi doğrultusunda bir diş fırçası tasarımı geliştirilecektir.