Yoksullukla mücadelede sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının rolü: Kastamonu ili örneği - Timuroğlu Polat, Kübra Feyza (Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022)
sosyal yardım, sosyal devlet, yoksulluk, yoksullukla mücadele, kastamonu
Keywords: Sosyal yardım, sosyal devlet, yoksulluk, yoksullukla mücadele, Kastamonu