Mannanoligosakkaritin Çipura Balığının (Sparus Aurata) Biyokimyasal Parametreleri Üzerine Etkisi - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Formulasyonuna maya hücresinden elde edilen mannanoligosakkarit ilave edilmiş balık yemi ile çipura balıkları 3 ay boyunca beslenecek ve bu süreç sonunda mannanoligosakkaritin çipura balığının kas ve karaciğer dokularındaki biyokimyasal ve histolojik etkileri incelenecektir. Bu şekilde mannanoligosakkaritin yem katkı maddesi olarak kullanımının yanında fizyolojik olarak etkileri de incelenmiş olacaktır. Anahtar Kelimeler: Çipura, Sparus aurata, mannanoligosakkarit, yem katkı maddesi, besleme biyokimyası