Üretilen Uv-Görünür Işık Fotodiyotların Yapısal Analizi - ÇİÇEK, Osman (My University, 2024)
UV-görünür ışık fotodiyotların elektriksel ve optiksel özelliklerinin incelenmesin yanı sıra yapısal analizlerinin incelenmesi oldukça önemlidir. Kendi imkanlarımızla ürettirdiğimiz PMItz/yarıiletken UV-Görünür fotodiyotların SEM, XRD, BET vb yapısal analizlerinde kullanılmak üzere ödeneğe ihtiyaç duyulmaktadır.