KIZIL GEYİK (CERVUS ELAPHUS) VE KARACA (CAPREOLUS CAPREOLUS) BOYNUZLARINDAKİ RADYOAKTİVİTE MADDE VE AĞIR METAL ELEMENTLERİNİN BELİRLENMESİ - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Bu çalışmada; Kastamonu ili Daday ve Azdavay ormanlık alanlarındaki geyik ve karaca gibi yaban hayvanlarından doğal olarak düşmüş ya da ölmüş iskelet halindeki bireylerden elde edilmiş boynuzlarda radyoaktivite madde ve ağır metal elementlerinin analiz edilmesi amaçlanmaktadır.
Fen Bilimleri