Kültürel ve kurumsal mesafenin ihracat üzerine etkisi: Türkiye örneği - Tohum, Enes Uğur (Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2021)
Uluslararasılaşma, kültürel mesafe, kurumsal mesafe, ihracat
Keywords: Uluslararasılaşma, kültürel mesafe, kurumsal mesafe, ihracat