EL ELE 1-2-3 ETKİNLİK KİTAPLARININ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI AÇISINDAN İNCELENMESİ - BAŞYİĞİT, Esma; ALTUNOĞLU, Bahattin Deniz (İksad Yayınevi, 2023)
Teknolojinin gelişmesiyle eğitim materyallerinde çeşitlenme gözlense de eski zamanlardan güzümüze kullanılmaya devam eden en yaygın öğretmen, öğrenci kaynağı ve aynı zamanda eğitim materyali kitaplardır (Erkılıç ve Can, 2018).