AAS ve Bulanık AAS Yöntemleri ve Bir Uygulama - GÖKKUŞ, Zeynep; MUSTAFA, Nizami (Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, Kafkas Üniversitesi, 2023)
Geniş uygulama alanı ve popülerliği olan Çok Kriterli Karar Verme Yöntemlerinden AAS ve Bulanık AAS açıklanmış ve deneysel bir veriye uygulanmıştır. Uygulama sonuçları, her iki yöntemin de benzer sonuçlar verdiğini ve deneysel araştırmalarda kullanılabileceğini göstermektedir.
Keywords: Multi-criteria decision making; ANP; Fuzzy ANP.; Engineering; Mühendislik; Çok kriterli karar verme; AAS; Bulanık AAS