KARAÇAM MEŞCERELERİNDEKİ ÖRTÜ VE TEPE YANGINLARININ TOPRAK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ - KULA, Baki (Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018)
KARAÇAM MEŞCERELERİNDEKİ ÖRTÜ VE TEPE YANGINLARININ TOPRAK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Keywords: Yangın ekolojisi, toprak özellikleri, örtü yangını, tepe yangını, tarım alanı