Küresel konformal üçgenler ve özellikleri - Ergünay, Umut (Kastamonu Üniversitesi, 2017)
Bu tezde, öklidyen uzaydaki üçgenlerin konformal yapılarından yararlanılarak, bilinen tanım ve bağıntılar yardımı ile küresel uzaydaki konformal üçgenlerin varlığı incelenmiştir. Küresel uzaydaki üçgenlerin açı ve alan formülleri, küresel uzaydaki konformal üçgenlere uyarlanmıştır.
Spherical conformal triangles and properties