Türkiye'de Eğitim Planlaması ve Sorunları - Türkmen, Bekir; Ergün, Muammer (Kastamonu Eğitim Dergisi;3(4), 3-14, 1997)
Bu makalede Eğitim nedir? Plan nedir? Eğitim planlaması nedir? Eğitim planlamasının ilkeleri ve modelleri nelerdir? sorularına cevap aranmıştır.
Education Planning and It's Problems
Keywords: Eğitim planlaması