Tribonacci ve Tribonacci-Lucas sayıları üzerine - Agha, Reem Saad Taha Al Yasin (Kastamonu Üniversitesi, 2020)
Bu tez dört bölümden oluşmaktadır. İlk bölüm giriş kısmına ayrılmıştır. İkinci bölümde temel tanımları verilmiştir. Üçüncü bölümde, Tribonacci-Lucas sayılarının negatif indisli terimleri ve bunların bazı özellikleri verilmiştir. Son bölümde, bazı özdeşlikler ele alınmıştır.
On Tribonacci and Tribonacci-Lucas numbers
Keywords: Tribonacci sayıları, Tribonacci-Lucas sayıları, İndirgeme bağıntısı, Üreteç fonksiyonu