Sınır koşulunda spektral parametre bulunan selfadjoint olmayan fark denklemleri sisteminin spektral analizi - Keleş, Ahmet Turğut (Kastamonu Üniversitesi, 2015)
Bu tez dört bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm giriş kısmına ayrılmıştır.İkinci bölümde, spektral analizin temel tanım ve teoremleri hatırlatılmıştır. Üçüncü ve dördüncü bölümde analitik fonksiyonların birebirlik teoremleri kullanılarak, yukarıdaki sınır değer probleminin Jost çözümleri, Jost fonksiyonları, özdeğerleri, spektral tekillikleri ve esas fonksiyonları incelenmiştir.
Spectral analysis of non-selfadjoint difference equations system with spectral parameter in boundary conditions