Konformal üçgenler - Alsan, Ömer (Kastamonu Üniversitesi, 2015)
Bu tezde, öklidyen uzaydaki üçgenlerin konformal yapılarından yararlanılarak, bilinen tanım ve bağıntılar yardımı ile hiperbolik uzaydaki konformal üçgenlerin varlığı incelenmiştir. Hiperbolik uzaydaki üçgenlerin açı ve alan formülleri, hiperbolik uzaydaki konformal üçgenlere uyarlanmıştır.
Conformal triangles