Sağlık Çalışanlarında Mutsuzluk Negatif Örgütsel Davranışlar - Cam, Oguz (Sosyal ve Kulturel Arastirmalar Dergisi, 2024)
Bu çalışmada "Sağlık Çalışanlarında Mutsuzluk Negatif Örgütsel Davranışlar" kitabı incelenmiştir.
Keywords: sağlık; behavior; health; Sociology (General); sağlık hizmetleri; health services; davranış; HM401-1281