Kasas suresindeki bağlamının diyalog diline etkisi; semantik bir çalışma - Aly, Yaser Omar Abouelmaaty (Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2021)
Bu araştırma, bağlamın diyalog dili üzerindeki etkisini ele almaktadır. Bu, Kasas Suresini ve içindeki diyaloğu ve semantikleri incelemekle çıkarılabilecek etkidir. Araştırma ayrıca anlama düzeyini geliştirmeye ve anlama düzeyini yükseltmeye yönelik sonuç ve önerilerle ortaya çıkmaktadır. Araştırma çalışma konusunu olan diyaloğu, arka planını ve bağlamını anlamak için tefsir kitaplarından yararlanmaktadır.
Keywords: Dil, Semantik, Bağlam, Diyalog, Serd, Kavram, Kasas