Çiçek Ballarında Diastaz Sayısının Tespitini Etkileyen Parametrelerin Araştırılması - DAĞDEVİREN, Metin (My University, 2024)
Diastaz sayısı tayininde kullanılan iki ayrı yöntem vardır. Bunlardan Phadebas tableti kullanılarak yapılacak olan analizlerde, ölçüm sonuçlarını etkileyebilecek parametreler ve bu parametrelerin değişiminin sonucu ne düzeyde etkilediğine dair bir dizi çalışma yapılması planlanmaktadır.