Metal Oksit Nano Yapıların Üretimi Ve Deneysel Karakterizasyonu - ÖREK, Cahit (My University, 2024)
Mevcut proje ile boya duyarlı güneş hücreleri için yeni çalışma elektrotlarının üretimi ve karakterizasyonu hedeflenmektedir. Bu amaçla bir seri nano yapıda metal oksit ince filmler üretilecek ve filmeler, boya duyarlı hale getirilmesi için sentezlenmesi planlanan ve ticari olarak satın alınacak ışığa duyarlı organik boyalar ile kaplanacaktır. Hazırlanan bu çalışma elektrotlarının fotofiziksel özellikleri çeşitli deneysel metotlar ile karakterize edilecektir.