OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE OKUL DIŞI ÖĞRENMENİN TEORİK ÇERÇEVESİ VE UYGULAMAYA YÖNELİK ÖNERİLER - ŞAHİN, Kevser; AYDINLI, Bahattin (İksad Yayınevi, 2023)
Gelişimsel temellerin atıldığı okul öncesi dönemde verilen eğitim, çocuğun geleceğine yön vermesi açısından kritik bir öneme sahiptir. Buna bağlı olarak çocuğun çevresinin zengin uyarıcılarla sistemli ve bilinçli bir şekilde desteklenmesi gerekmektedir (Akduman, 2016).