Müzik Teknolojileri Uygulamaları İçin Atelye Kurulumu - AKARSU, Sıtkı (My University, 2024)
Müzik bilimleri bölümünün ders programı içerisinde bulunan müzik teknolojileri dersi, ses kayıt ile ilgili her çalışmayı hem teorik olarak hem de uygulama olarak kapsayan bir derstir. bu dersin uygulamalrı için ses kayıt stüdyosuna ihtiyaç bulunmaktadır. Bu dersin uygulamalarının yapılmasının yanında, egzersiz yapmak için, besteleri kaydetmek için, birçok müzikal çalışmayı hazırlamak için çeşitli ekipmanlarla ses kayıt stüdyosu veya home studio (ev kayıt stüdyosu) kurulmaktadır. Yapılması planlanan bu proje ile, önümüzdeki yıl öğrenci almayı planlayan Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Bilimleri Bölümünün, Müzik Teknolojileri dersinde kullanılacak olan Ses Kayıt Stüdyosu kurularak aktif hale getirilecektir. Bu ses kayıt stüdyosunun kurulması ile birlikte sadece Müzik bilimleri bölümünün müzik teknolojileri uygulamaları değil aynı zamanda üniversitemizin ses kayıt ile ilgili birçok çalışması da bu atelyede gerçekleştirilebilecektir.