Nötrosofik esnek ikili topolojik uzaylar - Dadaş, Hasan (Kastamonu Üniversitesi, 2022)
Bu tez çalışması beş ana bölümden oluşmaktadır. Tez çalışmasının birinci bölümü girişe ayrılmıştır. Tezin ikinci bölümünde esnek kümeler, esnek topolojik uzaylar, esnek ikili topolojik uzaylar, nötrosofik esnek kümeler, nötrosofik esnek topolojik uzaylar ve nötrosofik esnek ikili topolojik uzaylar ile ilgili bazı temel tanım ve teoremler sunulmuştur. Üçüncü bölümde, nötrosofik esnek topolojik uzay kavramı ve gerekli teoremler verilmiştir. Tezin dördüncü bölümünde, çalışmanın orijinal kısmı olan nötrosofik esnek ikili topolojik uzay kavramı tanımlanmış, klasik ikili topolojik uzaylarda bilinen özellikler, nötrosofik esnek ikili topolojik uzaylar üzerinde incelenmiştir. Ayrıca nötrosofik esnek çiftsel açık ve çiftsel kapalı kümeler tanımlanmıştır. Tezin beşinci bölümünde ise nötrosofik esnek üçlü topolojik uzay tanımlanmış ve bir önceki bölümde olduğu gibi, temel özellikleri incelenmiştir.
Neutrosophic soft bitopologi̇cal spaces
Keywords: Nötrosofik küme, Nötrosofik esnek küme, Nötrosofik esnek topolojik uzay, Nötrosofik esnek ikili topolojik uzay, Nötrosofik esnek üçlü topolojik uzay