Kastamonu Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama Ve Araştırma Merkezi’nin Altyapısının Ve Kapasitesinin Geliştirilmesi-3 - KESBİÇ, Fevziye Işıl (My University, 2024)
Projenin amacı, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin araştırma imkanlarının geliştirilmesi ve çalışmaların etkin şekilde devamlılığını sağlamaktır. Merkezimizin hedefi, üniversitemiz öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencilerinin bilimsel araştırmaları ile kamu kuruluşlarına ileri teknolojide ölçüm imkânları sunmak, üniversitemizin araştırma potansiyelini artırmak; bilimsel bilgi üretmek ve teknolojiye dönüşüm olanaklarını geliştirmeyi sağlamaktır. Merkezimizin alt yapı imkanlarının geliştirilmesi bu bağlamda önem taşımaktadır.