Erasmus Staff Education Mobility - Dervi̇ş, Hamid (Turk Kutuphaneciligi - Turkish Librarianship, 2022)
Bu "editöre mektup", Polonya'daki Lodz Üniversitesi Filoloji Fakültesi'nin Bilişim ve Bibliyoloji bölümünde 16-19 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşen Erasmus Personel Öğretim Hareketliliğini anlatmaktadır. Dersler, yazarın hakemli dergilerde yayınlanan önceki çalışmalarından ve bilimsel makalelerinden alınmıştır.
Keywords: XML; Sosyal Ağ Analizi; Erasmus Personel Öğretim Hareketliliği; Library and Information Studies; Erasmus staff education mobility; XML; Social network analysis; Kütüphane ve Bilgi Çalışmaları; 4. Education