OKUL ÖNCESİ FEN EĞİTİMİNDE YAPAY ZEKÂ UYGULAMALARI - UYSAL, Gülşah; YILMAZ, Adem (İksad Yayınevi, 2023)
Yapay zekâ son yıllarda adını sıklıkla duyduğumuz ve gün geçtikçe daha da fazla duyacağımız yeni nesil bir kavramdır. Temelinde cansız yapay makine ve akıllı programlarla meydana getirilen bir dizi işlemler bulunmaktadır (Bahtiyar, 2021).