Çanakkale Boğazı Plajlarındaki Deniz Suyunda Aerob ve Mikroaerofilik Bakteriyel Floranın Araştırılması - Mutlu, Ekrem; Gültepe, Nejdet; Çolakoğlu, Serhat; Demirci, Aydın; Engin, Murat (Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü - IV Su Ürünleri Sempozyumu, 2000)
Aerob and microerophilik bacterial flora in sea-water of five beaches of The Dardanel Bosphorus was investigated during Jully 1999...
Keywords: Çanakkale, Sea-water Aerob and microerophilik bacterial