QATAR AND ARAB SPRING - Yüce, Samet (Turkiye Ortadogu Calismalari Dergisi, 2016)
Kitap, Arap Baharı sürecinde ortaya çıkan bölgesel ittifaklarda Katar'ın yeri ve rolü üzerinde durmaktadır. Bu bağlamda, Yazarın temel argümanı; Katar'ın Arap Baharı ayaklanmalarından faydalanarak bölgesel ve uluslararası politikada konumunu güçlendirdiği şeklindedir.
Keywords: qatar; arab spring; Political science; Qatar; Arab Spring; J