Saraybosna Gazi Hüsrev Bey Kütüphanesi 1206/1 Nu.da Kayıtlı En’am 6/158. Ayetin Tefsiri El Yazması Eser - BALTACI, Burhan (Religious Studies, 2020)
Bu çalışmamızda Saraybosna Gazi Hüsrev Bey Kütüphanesinde bulunan 1206/1 nu.da kayıtlı En’am 6/158. ayeti tefsiri olan el yazması eser ele alınarak değerlendirilmektedir.
Keywords: Gazi Hüsrev Bey Kütüphanesi; En’am Suresi; Molla Hüsrev; Kur' an; Tefsir; Philosophy. Psychology. Religion; B; Moral theology; BV4625-4780